SKRIVET: 2009-04-28, kl 22:30:25 | PUBLICERAT I: Outfits

Gårdagens outfit!

Jahopp! FE provet är klart och valborg närmar sig! Jippi! Va inne i stan idag och shoppade lite.. men tyvärr orkade jag inte langa upp bild på det.. Så det blir imon haha.. Nu dag ska jag bara ta det lungt och inte göra ett skit verkligen, ska bli härligt!





Sista bilden bjuder jag på :)

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-04-26, kl 21:35:49 | PUBLICERAT I: Skönhet

Smink!

Ja hopp! Vi gör ett inlägg till när man endå är på gång haha :) Detta kommer att handla om smink igen! Jag vet jag har brist på annat haha! Men som sagt, om man ska göra en ögonskugga som man inte vet om färgerna passar.. Hur gör man utan att kladda ner ögonen? TESTA PÅ DINA HÄNDER! Det är sååå mycket lättare att tvätta bort med bara lite diskmedel än att ta sminkbortagningsmedel på ögonen daar ut och in.. Jag gjorde själv en på handen bara för att testa rött, rosa, lila, brunt och vitt tillsammans.. Bilden blev sådär men när man såg det i verkligheter så var det riktigt fint faktiskt! Varför jag gjorde svarta ögonfransar på handen var för att ni skulle se vart sminket skulle suttit om jag gjort det på mitt öga :)



Ingen bra bild alls.. Men jag hade inte tid för det började ett program på tv´n som jag ville se förstår ni.. Men nu ska jag dra mig för jag ska käka och göra annat kul. Hörs imorgon troligt vis!

Pussa och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-04-26, kl 21:26:46 | PUBLICERAT I: Shopping

Shoppat tralala!

Omg vad dåligt jag uppdaterar! Men men, sånt är livet ibland, speciellt när man har massa rolig skit i skolan lixom.. I alla fall på torsdag är det valborg och det var dags att "fylla" upp förvaret lite hehe.. GOTT! Sen har jag då köpt något nytt som man kan bara ha på sig nu i veckan, köpte den bara för att köpa något haha! :)



Linne Gina 149 kr
Massa gott 100 kr

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-04-25, kl 10:22:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördag!

Jag var för trött igår för att uppdatera något så det får bli idag istället.. Igår så började dagen med skola från åtta på morgonen till två på dagen, det var pain kan jag säga! Annars brukar vi faktiskt sluta runt halv tolv varannan fredag, men det var nationela prov i engelska igår så då fickman stanna kvar och göra det! Skit hål haha! Idag däremot ska jag slappa lite och plugga företagsekonomi.. Sen kommer min farfar och hälsar på.. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra men plugga är de som står på lista ett! Nu ska jag gå ner och käka ite sen hämta böckerna och ah, PLUGGA!



Mina sötisar ♥ Amanda var stup full på detta kortet haha.. :D puss på dig!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-04-23, kl 19:47:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ett vad..

Idag har det varit en låååång dag, så seeeegt att gå från åtta till fem.. I alla fall idag så körde vi karate på idrotten och man kan lungt säga att de två utländska lärarna var på mig och Sofia hela tiden och rättade oss övaer att vi sjorde fel hela tiden, men ibland kändes det som om de var lite för tätt in på.. Men sen har dagen varit hyffsad förutom min trötthet som vinner över mig snart över mig..
Något ämne som är "hett" är att jag och en kompis till mig måste tumma på en sak och jag har bestämt mig nu, vi gör det imon :) HEMLIGT ämne haha!
Nu tittar jag på The Simpssons och jag total älskar det! Det är det avsnittet med den flygande grisen haha x) Men jag ber om ursäkt för att jag uppdaterar dåligt idag, me har varken ork eller lusten med det.. Tyvärr :( Men nu ska jag dra mig, vi hörs av bloggen!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-04-22, kl 21:04:43 | PUBLICERAT I: Skönhet

Smink? bra!

Jag älskar smink, det är så bra va! Man kan alltid välja att se riktigt bra ut någon dag eller att se ut om skit, det är bra att ha möjligheter! Själv sminkar jag mig oftast alltid för mycket.. Det tycker i alla fall mina vänner haha.. Men som sagt, nu ska jag berätta varför jag gör det. Varför jag sminkar mig mycket är för att jag har bland annat dåligt självförtroende och jag kan helt enkelt inte visa mig utan smink.. En annan sak är att jag tycker att det är kul att sminka sig, för att man mår bra över att tycka att man själv är snygg. Detta gör till att man får bättre självförtroende! I alla fall, jag fick min Kicks tidning idag :) och det fanns en del sminkningar i den som jag vill visa:




 

Bild ett visar framsidan. Bild två är en sminkning som jag tycker själv liknar en dragqueen målning, för mig är det lite för starka färger, för jag gillar mer varma färger som brunt, guld och rött , men detta kan vara snyggt om man har rätt outfit till samt att man gör en cool uppsättning med håret.. Bild två är en rätt naturell look som jag tycker liknar våren på något sätt, tummen upp för den! Rosa läppar verkar ju vara inne nu har man märkt.. Bild tre är en riktigt nice party makeup som jag bara älskar! Rött läppstift äger stort och är sketa snyggt! Använd det oftare!
Ne nu var det sista inlägget idag och plugget kallar på mig samt maten haha! Jag funderar på att lägga in mer tipps om smink för att jag älskar verkligen det! Gillar att bestämma om sånt och ge förslag till andra :D Men vi får se haha..

SKRIVET: 2009-04-22, kl 19:07:21 | PUBLICERAT I: Musik

Shake it then!

Shake shake shake shake it! dadalala.. Loveee this song!
 


Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-04-22, kl 17:07:28 | PUBLICERAT I: Outfits

Dagsens outfit..

Hej bloggen, kom nyss hem och jag är sååå trött va.. Stannade med elle i skolan idag och hade kul som fan haha :D vi snackade väldigt mycket om ett speciellt ämne, men det var kul haha xd Sen när vi satt där kom våran matte lärare in och han rättade mitt prov! Det gick faktiskt väldigt bra må jag säga, fick fan VG ;O LOVELY! Här kommer dagens outfit!




Klänningen är köpt på Lindex för de som ville veta detta :) och vi hörs strax igen mina vänner!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-04-21, kl 23:00:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Så länge..

Okej jag håller på att ändra min design nu! KUL KUL! :D Tyvärr har jag ingen header än men det kommer så smånigom ska ni se :) hihi! Nu tickar klockan mot 11.00 ocj jag måste sova nu om jag ska orkar morgondagen! BTW jag har pluggat idag :D I am so proud! (Stavas det så haha?).. I alla fall, Vilka färger passar till denna bakrunden jag har på bloggen nu? (Svara gärna och ge tipps)

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-04-21, kl 17:51:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

The Hills!

HAHA jag lämnade ifrån mig skolböckerna ett tag och satte på tv´n för att titta på the hills, och jag är kär i THE HILLS. Seriöst, jag måste typ köpa alla avsnitt för att ha något på sommar lovet att titta på :D Fan va bäst det kommer att vara hah :) I alla fall jag har inte så mycket mer att säga just nu förutom att FÖRETAGSEKONOMI SUGER RÖV! Asså ja får panik på det och jag kan ju säga att det är ju inte lite man ska kunna!
Här är enliten bild på mig när jag var beeebis haha! Var jag söt eller? :)


Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-04-21, kl 15:55:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Trött..

Usch va skolan tar kål på en asså, man måste ju också gå upp så jävla tidigt hela tiden också.. Patetiskt om jag får lov att säga. Idag har det varit en bra dag endå, så jag får inte klaga på det då. Spanskan gick långsamt som vanligt haha, sitter där och inte fattar ett piss och gråter/skratta på samma gång hehe :) Klockan tickar mot fyra och jag har inte ens bytt till mys kläder så dags att göra det! Sen är det plugg som gäller :( usch.. Kanske lägger in dagens outfit senare.. Om jag orkar haha!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-04-20, kl 19:12:04 | PUBLICERAT I: Shopping

Shopping..

Ja som sagt, inte alltid är det kläder man handlar ;) Denna gången blev det bara nödvändiga saker som ni ser! MOHA! Men nästa vecka då jävlar ska det handlas saker hihi :) Me love shopping! I alla fall här är de saker som blev:



Loreal studio 69 kr (Åhlens city)
Loreal foundation 149 kr (Åhlens city)
Plattång rosa Vid..? 200 kr (Mediamarkt)

Köp plattången på Media markt istället för Åhlens för att du sparar 200 kronor, vi var nära att göra detta misstag, men vi ångrade oss och åkte till Mediamarkt och kollade, OCH VI HADE TUREN MED OSS!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-04-20, kl 19:01:21 | PUBLICERAT I: Party party

Bilder från lördags!

Hej hopp i galopp! Nu sitter jag här igen och tänkte uppdatera lite. Min pappa kom nyss hem och han hade med sig min älskade plattång som VAR SÅ JÄVLA efter-längtad haha! Jag lägger in en bild på de direkt efter jag lagt upp detta inlägg så ni bara vet. Titta och skratta :D








Underbara människor som är älskade!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-04-20, kl 15:32:08 | PUBLICERAT I: Outfits

Drinky..

Ja nu har man kommit hem från skolan och städat lillebroderns rum för sex kronor haha.. dag käkade vi på GW oc det var skita gott med KP för att det var så längesen lixom haha.. Imogon blir det något cafe som heter ängla eller något, men det ligger nere vid Kungsportp. Nu sitter jag och dricker en drink som jag gjorde när jag kom hem från skolan.. Bara för att få upp socker nivån i kroppen hehe, för det kan behävas när man ska plugga företagsekonomi..
Innan det ska jag käka något vid fyra tror jag och langa upp dagens outfit!




SIST MEN INTE MINST! (eller jo minst egentligen om man tänker efter haha!)



Min drink i handen såklart! Vad annars? I alla fall nu ska jag fortsätta lyssna på lite musik och kolla runt på internet innan det blir mat! Så vi hörs av antingen imon eller senare idag.. Det får vi se!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-04-19, kl 11:24:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mulet..

Jaahh.. Det är ingen blå himmel idag inte. Men solen tittar fram endå mellan de vita tjocka sakerna då och då. Eftrsom att det är sånt här väder idag hade jag tänkt att tvinga min pappa att åa till Media Markt med mig haha :) Så då kan han köpa en ny plattång till mig, eftersom min jag har nu är helt cp. Det är glapp i den om nån undrar haha :P Om inte han vill det kanske vi kan åka till Allum eller något istället, men vi får se hur de blir med det. Nu ska jag ner och käka frukost och jag funderar på att koka ägg.. Men vet inte om jag orkar haha, jag känner mig väldigt lat idag. Vi höres senare så säger jag hur min pappa *reagerade*..
UPPDATE
Pappa var på gott humör idag så det blir Allum idag :D

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-04-19, kl 01:05:40 | PUBLICERAT I: Outfits

Party outfit!

Dåligt med uppdateringar. Men idag har det varit en solig och riktigt härlig dag, jag satt ute och läste en bok i eftermiddags och det var så jäkla härligt! Käkat glass har man också gjort idag haha! Bilder från tjej kvälen får komma någon annan dag när jag har fått bilderna.. Men här är dagens outfit!




Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-04-15, kl 21:45:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Holá mi amigo!

Okej jag fattar ite hur man gör ett upp och ner vänt ! tecken så det får bli som blev haha..Just nu sitter jag och läser spanska, och jag har inte hunnit att läsa något annat.. SURT jag vet. Spanska tar all min tid! Hehe, fast jag fuskar lite för att jag går då och då in på olika butier på internet och hoppas att få hitta något fint som man kan slänga lite pengar på :) IDAG kom jag på att det är fa sommarlov snart :O OMG! Fan va gött asså! Jävlar vad jag ska göra olika saker på detta lovet asså! En liten lista som jag måste göra är:

- Tälta
- Festa
- Träffa en snygg kille
- Åka till Danmark
- Åka till STH?
- LISSEBBBBEERG
-Övriga saker som är hemligt haha! :)

Sen får resten av alla mina saker komma med farten bara sådär random på lovet haha.. Några tipps om vad man kan göra? Några one in an life time saker?

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-04-15, kl 18:35:33 | PUBLICERAT I: Outfits

Outfit!

Nu är jag hemma från skolan! Äntligen är denna dag över! Har seriöst varit i skolan sen halv elva imorse, och det är inte ok. Imon kan jag ju säga att det blir ännu värre! Jag ska fan vara där från klockan halv nio till FEM :O Galet! Sen är det bara hem och plugga till proven som fan! Därför har jag lite brottom för att jag måste ner och käka så att jag kan få lite ork till att läsa spanska och matte OCH geografi :(
Här är dagens outfit:




Sjal-H&M
"Klänning"-Bikbok
Leggings-Gina

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-04-14, kl 22:19:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Espresso House!

Här kommer lite bilder från EH idag! Det var gott gott! Det som blev var en vanilla latte med moka kaka? kommer inte ihåg vad den hette haha! Men den var god i alla fall :)






Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-04-14, kl 19:59:18 | PUBLICERAT I: Shopping

Shopping!

Dagen slut och jag har nyss kommit hem från stan/skolan. Det var rätt chill idag endå, inget jobbigt i alla fall. FAST en sak är att jag har mycket att göra men att jag inte orkar haha! Just nu sitter jag och lyssnar på Björn Rosenström och chillar lite innan jag ska ner och käka och plugga. Men den här handlade jag idag:



Bikbok 299 kr
Bilder från NK Espresso house kommer nog lite senare :P

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-04-13, kl 23:37:41 | PUBLICERAT I: Musik

Godnatt!

Ja jag har fått gjort lite bra saker idag i alla fall. Men nu på kvällen har jag bara tittat på youtube hela tiden, samt olika bloggar! Bla mina vänner och andra som Kenzas mm.. Men när jag var inne på min kompis Lisas blogg.. Så såg jag att hon hade lagt upp ett klipp på mig och henne förra sommaren, eller ah, det är mer på mig men haha, hon är med och skrattar i bakrunden haha! Asså gud, sommar 09 ska bli fett bäst!



Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-04-13, kl 18:26:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Spanska..

USCH SÄGER JAG! Jag kan verkligen inte spanska :O och då menar jag det, jag kan det verkligen inte! Fattar absolut ingenting. Men idag har jag i alla fall städat rummet och gjort lite geografi, och, försökt att göra spanska. Men det gick ju inte så bra kan jag ju påstå.. Nu sitter jag och gör ingenting. Bara degar lite för att jag orkar inte göra något. Men jag ska nog snart läsa så mycket spanska som jag bara kan snart. För jag måste verkligen försöka på G i betyg.. Annars blir jag missnöjd och ledsen huhu.. Nu ska jag plågas lite till.

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-04-13, kl 12:56:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon bloggen!

Tjabba tjenna hallo! Sovit gott? Jag har det i alla fall. Typ första natten på hela lovet jag sovit något haha! Jag och mina kompisar har varit uppe sjukt mycket och gjort galna saker som vanligt x) Ja hopp, vet ni vad som gäller idag då? Jo, jag ska plugga! (Men det vet vi alla redan att det kommer gå åt pipsvängen, för jag har inte pluggat typ på hela lovet) Men vi får se hur det går med det!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-04-13, kl 00:36:42 | PUBLICERAT I: Party party

Pepsi!

Nu sitter jag och dricker avslagen Pepsi och har nyss kommit hem från Amanda. HAHA det var lite kul idag endå, och jag vill be om ursäkt för de dåliga uppdateringarna, jag har verkligen inte haft tid alls! Men nu hade jag tänkt att sätta in lite bilder sen vi var hemma hos Anna i Stenungsund!







HAHA det är ok at garva till denna bilden :)

Pussar och kramar!

SKRIVET: 2009-04-10, kl 12:54:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lite allmänt..

Okej, min dag har nyss börjat och den lär inte ta slut på den närmsta tiden! Jag vaknade klockan 11.00 i morse över att rummet var äckligt och unket. Då gick jag upp och öppnade dörren och käkade frukost, och sen efter det gick jag och sat mig och plugga matte! Så nu, ska jag städa mitt rum och fixa lite som exempel byta sängkläder och ta bort men feta klädhög på golvet mitt haha :) Sen efter det ska jag fixa mig för att jag ska till stenungsund hem till anna! Så nu är det dags att sätta igång. MEN en sak till, nu har jag ändrat lite i designen så jag ska gå och kolla hur bloggen ser ut för andra läsare också..

UPPDATE
Bloggen ser bra ut nu på alla datorer :)

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-04-09, kl 20:08:26 | PUBLICERAT I: Shopping

Shopping..

Detta är en del av de sakera jag fick av min mormor när vi var inne i stan i tisdags! MEN det fattas en jacka jag fick av henne också, men den ska jag få när jag fyller år, så den bilden på den får vänta lite haha.. Men det är jätte söt i alla fall! Det syns att våren kommer va?



Klänning ett: Lindex 299 kr
Klänning två: H&M 149 kr
En Kjol: Gina 199 kr
Sminket har jag handlat själv :)

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-04-09, kl 19:53:56 | PUBLICERAT I: Skönhet

Finnar?

Usch, jag ska ha min mens snart så hormonerna bara hoppar/ploppar ut i annsiktet på mig.. DÄRFÖR tänkte jag lägga in ett tipps om hur du får din egen vård hemma :) nice va? Okej så här ser de produkter ut som jag använder, självklart finns det andra likanande produkter som troligtvis fungerar på samma sätt:



Steg ett: Är en rengörande tvål för annsiktet, den rengör annsikte på djupet och tar bort allt smink vare sig om det är rå sminkat eller lite sminkat. (Finns på Åhlens, Kicks mm)
Steg två: Är min sprit rengöring. Den kan du ta lite på en bomullsbit och dutta på de ställen du behöver rengöra extra noga. Men jag säger baram akta ögonen för att det lär svida.. (Åhlens, Kicks mm)
Steg tre: Är en uttorkande salva som du tar på dina finnar, men jag brukar ibland ta det på större områden för att se till så att det inte kommer mer finnar. Denna salva ska inte vara nära ögonen för att då kan du förlora synen om du inte skyndar dig att tvätta bort det.. Den heter Stioxyl (Denna fins bara att köpa på Apoteket).
Steg fyra: Är en salva som du använder och smörjer in annsiktet med efter du tvättat bort Stioxylen, den ger e liten återfukting och ger tillbaka annsiktets mjuka drag.

SÅ! Nu börjar min behandling haha :)

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-04-09, kl 18:14:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Renovering!

Jag har varit inne på min blogg på olika datorer och den sr hel konstig ut på alla andra datorer förutom min! Så jag måste fixa detta på något vis och därför blir det så att jag kommer ändra en del, men allt kommer att bli bra sen i slut ändan. Det som är fel är att min meny hoppar hej vilt på alla datorer och den är absolut inte på samma plats som den är på min dator! Så detta måste ändras! Jag lovar att minblogg är klar innan kvällen!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-04-09, kl 14:23:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Header ok?

Hej hej igen! Nu har jag gjort en enkel header men den är lite suddig.. Men jag tycker inte det gör något, för det syns inte jätte mycket, eller? Ge mig en åsikt! Jag tycker den är hyffsat fin.

SKRIVET: 2009-04-09, kl 13:15:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ett tag sen!

Ja det var ett tag sen nu jag skrev ett inlägg.. Så jag tyckte att det var dags igen! Vad har jag haft för mig? När jag inte skrivit något så har ja helt enkelt inte varit hemma.. Jag har varit ute hela tiden med kompisar osv.. Sovit borta också.. Men nyheter! Igår snackade jag med en viss person på msn igen, och det var ett tag sen hehe, men det var la kul! Kanske ska träffa han på lördag efter festen om det blir något :S hoppas det! :) Nu idag ska jag plugga en del, men jag ska också fixa bloggen lite genom att kanske fixa en header eller vad säger ni? Jag det tycker jag med! Här är en bild på mig och Claudia, eller ah, halva henne i alla fall haha..



En annan positiv sak är att solen lyser ute! Så vem vet jag kanske sätter mig ute och pluggar!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-04-07, kl 11:46:15 | PUBLICERAT I: Party party

Hemma hos Amanda!

Hej nu är jg hemma sen igår och jag ska snart fixa mig till att åka in till stanoch träffa min mormor :) Det ska bli kul faktiskt, även om jag inte sovit typ något i natt haha.. Vi somnade klockan tre i natt och Amandas pappa ringde och var jätte arg över att Amanda inte hade kommit hem till han haha xP Men sen somnade vi om och sov till halv tio typ.. Så tog vi det lungt en halv timme innan jag gick upp och satte på elementet för att det var så jävla kallt i rummet! Men nu kommer lite bilder!










^^Min Kärlek^^
I alla fall, på bussen dag skälde jag ut några jävla äckliga ungar igår också.. Så patetiska så det finns inte.. Snackade sit om en jag känner och jag blev så agro! Ne, nu ska jag dra och fixa mig!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-04-06, kl 17:26:31 | PUBLICERAT I: Party party

Bilder från Chill kvällen!

Jag passar på att lägga in lite bilder från chill kvällen.. De slutade bra i alla fall.. Men i miten av den var det inget vidare, för jag blev slagen (inget stort i alla fall), och så ringde min pappa, så sa jag det och han blev skit sur! Så han ville prata med personen och massa, men jag sa nej och  att det var ingen fara.. Men titta och njut!








Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-04-06, kl 17:18:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fan!

MIN VÄSKA ÄR BORTA NU PÅ HEMSIDAN! SKIT OCKSÅ! Jag ville ju så gärna ha den huhu! ud va ledsen jag blev nu, fan! Jag skickade ett mail till hemsidan och frågade om de skulle få in den igen, men jag har inte fått svar än, så det är bara att vänta och se :( (Fan va sur jag blir om den inte kommer in igen!)
I alla fall, nu till andra saker! Claudia ska komma hem till mig snart tror jag, hon ringde mig förut ida och frågade vad jag gjorde, och jag gjorde inget så hon kommer nog hit lite senare. Innan det idag har jag tittat på The Life Of Ryan ! Det gick dubbel avsnitt haha :P Sen efter det har jag duschat och ätit lite.. Så nu ska jag dra mig!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-04-06, kl 12:41:01 | PUBLICERAT I: Musik

Return The Favor..

Hej bloggen! Hur mårs det? Jag själv mår jätte bra för jag har sovit ut nu, jag vaknade nys typ haha.. Så härligt va! Dagens låt är Return the favor.. Älskar den!
                    


Pusar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-04-06, kl 00:30:45 | PUBLICERAT I: Outfits

Dagens outfit..

Ja då har jag varit med sadde.. och jag är sur för att han ville inte berätta en sak :@ Men aja.. kan vell inte tvinga han.. eller? Det ska komma ut förr eller senare, vare sig han vill eller inte! Men aja, så här såg jag ut idag i alla fall, har inte orkat att vara fin haha!





OCH en sak till.. jag ska köpa den väskan asså! Annars kommer jag inte kunna sova på hela veckan haha!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-04-05, kl 18:01:59 | PUBLICERAT I: Shopping

Vill ha! Ska ha?

Jag har letat efter den perfekta väskan som jag vill ha, ochden ser ut så här: Svarta band och svarta detaljer, mönstrad (mkt) med olika färger, hyffsat stor så att böcker får plats (skol böcker) och andra saker.. Jag vill att den ska hyffsat långa band så att man kan hänga den över axeln, för jag orkar inte ha en "handväska" att bära i hnden hela tiden haha.. Så.. Då hittade jag denna :) Jag gillar den starkt!
       
Jag är kär haha :) den kostar 529 kr utan fraken och allt de.. så med det kanske det blir 600 kr.. men undrar inte om det inteär värt det asså? Jag menar titta på den^^ ME LIKE! Den är endå B38 H24 D13 cm.. Så den kanske är lite liten.. men jag gillar den starkt endå.. så jag tror att den går i varukorgen! :D Men vi får se..

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-04-05, kl 17:35:50 | PUBLICERAT I: Party party

A girls night!

Här kommer lite bilder från te girls night! Och sen kan jag kanske läggain lite bilder från chill kvällen om jag pallar/ orkar.. Men titta och ha kul puss!








              

Kvällen började bra när vi fixade oss och käkade osv. Men sen spårade det ur lit och jag känner mig jätte dum för det.. Det borde inte blivit så! Men denna tiden hade vi kul på och vi skrattade och flumma runthela tiden samt att vi lyssnade på allt för hög musik haha ♥

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-04-04, kl 09:48:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Föråt..

Men jag har inte haft tid eller ork för at blogga det senaste, men jag försöker med ett inlägg per dag i alla fall.. Men nu äre så att min kamera är sönder, men jag kanske kan lägga in lite fest bilder senare idag. Men nu ska jag ner och käka för jag är hungrig och trött! Sov bara typ 5 timmar i natt.. Helt slut..

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-04-02, kl 21:00:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma hos claudia!

Hejhej! Här sitter jag hemma hos claudia och gör inget, jag väntar på mat haha :D Är så jävla hungrig! Och vet ni vad! Jag blev raggad av en engelsman idag haha! MITT INNE PÅ KOMPASSEN! Helt sjukt haha!

Han: HEY HEY DU! förlåt för att jag stannar dig, men du var så jävla snygg!
Jag : Åh! Tack!
Han: Eh där bortra är min vän och han är väldigt blyg..
Jag: ahaa ah okej haha..
Han: Så.. vart ska du då?
Jag: Jag ska shoppa sj?
Han: Ne vi tittar runt lite.. Svenska tjejer är så blyga när de inte har alkohol i kroppen..
Jag: haha jassÅ?
Han: Ja men du var inte det! Och du är eller ser jätte bra ut!
Jag: haha tack igen..
Han: Så du har inte lust för en fika?
Jag: Nee jag måste faktiskt dra mig.. tyvärrrr...
Han: Okej så du har ingen lust för dejt då?
Jag: ne jag går i skolan och har mkt att göra..
Han: hur gammal e du då?
Jag: 17
Han: OOOOHHSHIIIT jag trodde att du var äldre.. så du får inte dejta eller gå ut med mig för att man måste vara 18 då va?
Jag: ahh tyvärr..
Han: Åhh synd.. aja du var jätte snygg i alla fall och du kommer att få många killar!
Jag: hehe ah kabnske det.. hej då!

HHAHAHAA! kul eller vad? Men nu ska jag äta hej då!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-04-01, kl 22:12:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Min kamera huhu!

FAN FAN FAN! Den är cp sönder.. Hur ska jag kunna fixa bilder nudå? det blir ju åt helvete med det nu.. Bajs hål då! aja, jag får vell komma på något fiifigt som jag alltid lyckas med att göra haha :) Nu till annat! KOLLA HENNES HÅR! Även om typ hälften av det är fake hår kanske så är det så fint så att jag svimmar verkligen! ;O AVIS till 110% Vet ni vad haha? Jag har aldrig hört en vuxen säga som jag känner att de vill komma i form till sommaren :) Jag var in shoock! Men jag mena, det är vell inte så vanligt eller? :P Aja skit samma.. TITTA på hennes hår!



Snart, snart ska jag ha sånt hår, ingen kan stoppa mig. Till sommaren, men det finns ett hinder, jag har jätte slitet hår som måste verkligen klippas! Skit på det!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-04-01, kl 00:15:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Trött och ska sova!

Just nu sitter jag och tittar på en massa smink videos på youtube för att jag har inget bättre för mig typ.. Men jag känner att jag inte klarar mer nu längre, så jag måste sova.. Jag är verkligen helt slut, och det blev inget pluggande idag heller, utan jag får ta spanskan imon istället, den finns kvar då med, sorgligt nog! Ne nu slumrar jag ihop här zZzZ.. Ska bara lägga in några låtar på min mp3 sen är det min underbara säng som kallar!

Pussar och kramar! ♥