SKRIVET: 2009-03-31, kl 21:07:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mitt hår!

Mitt hår börjar bi riktigt långt nu! YES! FAN VA BRA! Det är nästan värt att fira haha :D Men som sagt, jag vill och ska ha längre hår, så det är inte på långa vägar klart! Men jag är på god väg. Jag är avis på rikautliggares hår, det är så långt och fint! Ge mig det haha.


Vet ni? Jag har färgat mitt hår cirka 15 gånger :S How sick is that? Men det sitter kvar i alla fall och det är det som är huvud saken :)
Till andra saker! Jag ska egentligen sitta och göra spanska, men jag orkar verkligen inte. Helt slut är jag efter denna dagen. Jag finner inga ord haha. Jag lägger in ett inlägg till senare ikväll!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-31, kl 20:52:20 | PUBLICERAT I: Shopping

Hemma nu..

YES jag är hemma! Och vet ni vad haha? Jag fjäskade förmin engelska lärare idag om att vi skulle få sluta tidigare efter vi hade gjort den förbaskade hör övningen, and gues wot? Vi fick sluta n timme tidigare! Då åkte jag Anna, Lelle, Sofia och pernilla in till stan och jag köpte svarta tights från gina och ett baby rosa li gloss från H&M underbart värre :) Just nu sitter jag  mitt mörka rum och inte gör ett piss föutom att skriva till er :)


Sånna här köpte jaj! Man ser det inte så bra, men jag tror min kamera har pajjat :( Den tar typ bara suddiga bilder nu hela tiden! Inte okej :( Nu är jag ledsen! huhu..

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-30, kl 23:22:41 | PUBLICERAT I: Skönhet

Hand cream!

Hej hej igen bloggen! Sista inlägget idag då. Denna hand kräm är så jävla bra va! Den är väkldigt fet, men den är jätte bra för torra händer. Okej kanske ni tänker, men det finns många andra krämer som är det också. Men denna fick jag endå gratis och den var super bra. Det var en sån här test produkt från Oriflame och tjejera i min klass är galna i den haha :D de säger att den påminner om något, doften alltså.. Jag själv har ingen aning om vad den påminner om!

    
      
Ni kan gå in på www.oriflame.com för kolla mer på andra saker, eller beställa!
(Jag ick även en mascara men den var inget att hurra för precis, eller, den var ju inte jätte dålig, men det finns bättre kan jag då säga)

Pussar och kramar!

SKRIVET: 2009-03-30, kl 22:45:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Meningslöst inlägg..

Hej hopp i galopp! Klockan är snart elva om 20 min redan, och jag har lyssnat på FJORTIS dunk hela dagen, sick sick i know haha! Jag ska lyssna lite till innan jag ska sova för jag måste verkligen sova efter denna jobbiga långa dagen. Plus att jag ska upp imon rätt tidigt igen för jag ska duscha och måla naglarna och massa sån skit innan skolan haha. Orkar inte göra det på kvällen nämligen hehe :P Sånt är livet.



SNYGGING! Jag har kollat på hans serie som går på tv ibland, och han har det inte lätt den grabben. Tycker synd om han faktiskt. Synd att jag inte komma till han och trösta han haha ;) If u know mohaha!

Pussar och kramar!

SKRIVET: 2009-03-30, kl 20:37:03 | PUBLICERAT I: Outfits

Outfit!

Här kommer dagens outfit :) Hope u like it bitches! Just nu sitter jag och lyssnar på fjortis dunk haha! Diggar det lite faktiskt, förlåt för detta mina vänner haha. Vet ni vad jag har kommit på haha? BILDAGBOKEN är överskattat haha, men det är typ ett måste att lägga in bilder på något vis.. Konstigt..

 

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-30, kl 18:28:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Borta bra men hemma bäst..

Hemma! ÄNTLIGEN! Jag har fan varit i skolan sen klockan 09.00 imorse till klockan 17.00.. Det är fan en hel arbetsdag! Riktigt patetiskt må jag säga haha :) Men endå har jag varit på hyffsat humör vilket är bra, för jag ville verkligen inte smitta av mig på alla andra idag. Kände att ingen förtjänade det. I ALLA FALL är filmen klar nu och vi har visat upp den för klassen! De flesta skrattade i alla fall, vilket är positivt! Nu är jag hemma, och jag har käkat lite flingor, läst lite bloggar med mera! En helt vanlig dag helt enkelt :) Men nu ska jag dra mig för jag har inte så mycket mer att säga just nu. Jag lägger upp dagens outfit lite senare!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-29, kl 23:38:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fjortiz dunk!

HAHA Amanda sitter och lanagar fjortiz dunk til mig just nu, det ska bli kul att lyssna på tycker jag ;) Asså shit på inlägget förut, jag flippade när jag skrev, och bara sa allt ja tyckte verkligen. På ett sätt var det bra tycker jag men även dåligt på ett annat sätt. Shit happens but life goes on. Så säger vi. De här bildern gör mig gladare :)

 

MY lover boy! Ne, nu ska jag sova. Vi hörs imon bloggen!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-29, kl 21:45:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dra åt helvete.

Jag är sur arg ledsen trött och allt negativt som går att vara. Ska gå upp sju imon och gå i skolan till fem bara för att göra ett arbete. Plus att ingen annan av mina 5 kompisar har en data. Så jag får släpa på den hela dagen imon, YES YES fitt underbart! Jag måste bara lämna mina negativa tankar någonstans. Men aja vad fan ska man göra? Som vanligt i mina situationer, inget! Ursäkta mig för detta, men i hela mitt LIV har jag fått höra, "tänk på hur jag har det" "tänk på mig" "föreställ dig min situation" "jag har det inte lätt heller" "tänk på mig också". Jag menar okej, men seriöst. Man kan inte hela tiden "bara tänka på sig själv"! Så bara för detta som vanligt är det jag som får offra mig. Men som sagt jag börjar bli van, och det är vell lika bra att jag fortsätter att vänja mig vid den situationen. För det är allt mitt lilla patetiska liv består av. Att lyssna på andra. Tänka på andra. Ge mig lätt. Ahh, ni fattar antar jag.

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-29, kl 19:19:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

GG är bra!

Nu tittar jag på GG (gossip girl) med min syster :) Det händer så mycket just nu tycker jag så det är typ svårt att hänga med i serien. Vet ni vad? Varför använder allti typ USA Sverige som ett exempel i filmer och serier? Nu sa Vanessa typ något om svenska godis fiskar :S Jag är ett levande frågetecken..? Aja vi hörs senare för nu ska jag titta klart på GG!


ÄLSKAR min söta tunika! BTW det ska bli tio till femton PLUS grader till veckan! Kan ni fatta eller? HAHA :D

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-29, kl 17:59:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma och trött..

Jag har nu kommit hem från en hel helg hundvakt! För det första är jag trött som fan och känner mig äcklig, och för det andra har min klänning kommit från Nelly :D Den var jätte söt så det är något jag kommer lätt behålla! Så nu ska jag berätta snabbt om min helg:

Torsdag: Var jag ensam hemma till klockan sex då jag ringde min mormor så hon kunde hämta mig. När jag kom dit blev jag utskälld för att jag inte hade bra kläder med mig, och att jag skulle bli sjuk och blabla! Sen gick vi och la oss vid halv tio eller nått sånt.

Fredag: Gick jag till skolan även om det var super trist! Var där till 11.00 sen åkte jag hem och tog ut hunden. Sen kom Claudia och Amanda och Amanda sov över (hela helgen haha).. Vi tittade på film och hade kul!

Lördag: Amanda gick till jobbet och jag chillade hela dagen typ tills min pappa kom och hälsade på mig vid 14.00!  Sen var jag ensam hemma till 18.00 då Amanda och Lisa kom :) Vi tittade på Svenska filmer och släckte allt för det där earth hour, vi snackade om allt möjligt och lyssnade på musik under den timmen! Funny funny! :)

Söndag: Städa och slappa!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-26, kl 18:04:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sista inlägget!

Nu är det sista inlägget innan söndagen! Jag har packat klart allt förutom mina skolböcker, vilket måste göras. Sen har jag målat naglarna i en ljus vit färg, lite genomskilnig om man ska vara noggrann! Inte världens snyggaste kanske men det duger antar jag :P Men nu ska jag dra mig och ringa mormor så kan hon hämta mig! Hoppas att ni inte dör utan mig här på bloggen.. (hehe)
Ses snart igen!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-26, kl 17:05:32 | PUBLICERAT I: Outfits

Imorgons outfit?

Hej hopp! Packningen går sådär, jag orkar verkligen inte.. Men i alla fall detta ska jag nog ha på mig imon! Men jag vet inte haha. Tyckte det var sommrigt och fint (men endå väldigt slappt hehe)  :)


Eller ser det för konstigt ut? Ne skit samma det blir detta.

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-26, kl 15:39:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Städat!

Klockan fortsätter att ticka och jag bara sitter här och langar inlägg! Har inget bättre för mig just nu för att jag har städat och bytt till sommarväska bland annat! Men nu ska jag nog ner och platta mitt fula hår baa för att det behövs sen efter det ska jag packa väska till mormor! På tal om denna vecka, JAG MÅSTE HA MISSAT SJUKT MYCKET I SKOLAN! Två prov vet jag att jag missat, men vad mer? :S

På översta bilden är det städat i min smycke hylla, och det blev så fint! :)
NU packa och fixa. Ska jag vara ärlig? jag orkar inte vara hos min mormor huhu!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-26, kl 13:58:29 | PUBLICERAT I: Shopping

Fiffiga jag!

NU JÄVLAR BITCHES! Min nya mobil kommer att äga sönder era mobiler! Ska visa precis hur jag har tänkt mig bara för att jag är så super snäll :) Anledningen till att jag kommer att göra såhär är för att ni såg de mobiler i det tidigare inlägget? De som ser ut som ett spel eller något? I alla fall, jag vill sä jävla gärna ha en sån, men ftersom det inte finns ska jag göra min egna rosa Gossip mobil :D Jag berättar snabbt och enkelt!

1. Mobilen finns att köpa lite överallt, men jag köper begagnad för att det är billigast (blocket exempel).
2. Sen köper jag rosa diamanter som är gjorda till att pynta mobilen, och de ställen jag ska pynta är det vita på hela framsidan. Det blir nog de små rosa stenarna över hela om inte några lila.
3. Något litet hängande vid sidan för extra utsmyckning! :)
4. Fan för dig som tar min ide innan jag gjort den, BITCH på dig i så fall!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-26, kl 12:28:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Så likt!

Men herre min gud! De är ju as lika! Jag hade aldrig tänkt på detta förän idag när jag såg denna bilden på blogg.se, typ klonat? Lite skrämmande faktiskt om jag får säga. En annan sak just nu, är att jag langar många inlägg idag så att bland annat de gammla ska försvinna men samtidigt kommer jag inte blogga på hela helgen för min mormor har inte internet förstår ni :( Lite surt faktiskt.
TITTA:



Fast om jag får lov att säga något så är nog GG "medlemmar" snyggare än OC.. Men det är på gränsen..

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-26, kl 11:41:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bara för..

..att min blogg design är snyggare än din behöver du inte överreagera haha x) Jag har dålig humor som fan just nu för jag är ensam hemma. I alla fall snart ska jag in i duschen och fixa mig lite, sen efter det ska jag kanske städa lite. Har ni märkt en sak? Det har varit hyffsat fint väder hela veckan :) Happy face! Hoppas att det fortsätter med detta vädret.

Imon är det fredag och jag ska nog gå till skolan imon! Min pappa säer att jag inte ska det men det funderar jag att skita i, fö jag orkar inte vaa hemma hela tiden, plus att det börjar bli en vana att vara hemma vilket är inte bra, så jag måste till skolan!

Vidare till designen! Vad tycks? Jag gillar den :) Jag har kommit in i den rosa perioden igen haha, jag vill att allt ska vara så sött som möjligt och inte så mycket svart. Men designen är inte riktigt klar än för att jag måste skaffa en header! Men sen är den klar! Nu kallar duschen!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-26, kl 09:20:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mormor.

Yes idag sticker jag hem till mormor och ska vara hundvakt till på söndag.. :( Hela min helg var borta trodde jag först innan jag skulle vara med kompisar där hemma hos henne haha :) Ska bli kul kul! Just nu sitter jag och längtar efter mina kläder bara! Men jag tog bort shortsen (stavas det så? :S) för att det blev för mycket pengar.. Så shopping för cirka 560 kr blev det! Rätt lyckat tycker jag :)

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-25, kl 21:31:02 | PUBLICERAT I: Shopping

Shopping!

Jag älskar pengar! Vilket menas att jag älskar att shoppa! Klänningen i det tidigare inlägget har jag nu beställt och de andra beställs nästa vecka :) hipp hipp hurra för detta! En annan mer negativ sak är att jag har ont i luftrören för att jag hostar så mycket :( not funny!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-25, kl 09:42:50 | PUBLICERAT I: Shopping

Godmorgon!

Hejhej! Hemma idag igen ja.. sitter och tittar på nickelodian för jag har brist på fantasi om vad jag ska göra :S Men så är det ibland. Jag sitter även inne på Nelly.se och tittar på lite fina saker som jag ska köpa och in syster :) Detta ska jag nog köpa:

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-24, kl 18:52:47 | PUBLICERAT I: Musik

Calling you!

Denna låten tippsade min kompis mig för ett tag sedan, och den är grymt bra så lyssna på den om ni inte gjort detta!



Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-24, kl 15:41:42 | PUBLICERAT I: Shopping

Aldrig i Sverige?

ÅHHHHH så sur blir jag! Dessa snygga mobiler finns inte i Sverige! (självklart)! Plus att de kommer säkert aldrig komma :O bajs säger jag bara! Ge mig USA!

Det går tydligen inte att fixa dem så att de fungerar på svenska, och så måste man fylla på dem (sim) med dollar haha :) Så typiskt va? Ja, jag vet!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-24, kl 13:06:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sjuk om något..

Hatar att vara sjuk.. men vad ska man göra? Håller på just nu att trycka i mig piller och tabletter, nässpray med mera nödvändiga saker. Nu sitter jag och min syster i in säng och spelar spel för det är det enda man kan göra typ :)

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-18, kl 18:47:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bloggtorka..

Hej jag har inte tid eller ork till att blogga längre.. men jag ska försöka göra mitt bästa i vilket fall.. Idag har det varit en bra dag! Förutom att jag fick stressa sönder i morse för att inte komma försent till en lektion som vi inte skulle ha! HAHA kul eller hur? Det är så att man blir väldigt sur när man får reda på sånt här när man kunde få en go sovmorgon! Men men.. vi hörs bloggen!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-13, kl 19:07:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tröttsurallt.

Riktigt ledsen och sur känner jag mig. Förlåt Amanda, verkligen inte meningen. Hoppas att du förstår ♥ Idag har det annars varit en bra dag med sushi till lunch med ellie Det var super nice :) Sen eftr det var det hem och skriva klart hemtentan vilket är klart och finito nu! Hurra för det :)


Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-12, kl 21:44:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

yesyesyes!

JAG ÄR PEPP OCH GLAD OM NÅGOT! :D



Barndomen pågår inte från en viss ålder tll en annan ålder
då barnet växt upp och stoppat undan allt barnsligt.
Barndomen är kungariket där ingen någonsin dör.

AV: Edna St. Vincent Millary

SKRIVET: 2009-03-12, kl 15:36:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

snöstorm?!

JA OM DET ÄR! Fy fan, jag sm kände att våren kom igår :( Nu blev jag ledsen. Det är seriöst helt vitt ute nu. Det är inte okej. Bort med dig dumma snö! Okej, till annat nu. Jag är så jävla trött, orkar ingenting, vill verkligen inte göra något! Idag har det varit en seeeg dag. Men i alla fall så hade claudia klippt lugg idag! Det var super nice :D Jag ska klippa det nästa vecka för då ska jag hem till min mamma HELA veckan från måndag till lördag! Men det ska bli kul :)


Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-11, kl 20:01:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

langarettinlägg!

Tjo hej! Idag har det varit en seg och ej jobbig dag haha :) Vi slutade vid 12 och då gick jag, anna, pernilla och ellie till franskan och käkade där. Sen tog jag ett bussen hem! Så en simpel dag helt enkelt. Slapp träffa någon på bussen tack vare att vi slutade så tidigt vilket jag tycket är sjukt skönt! MEN det finns en hake.. JAG HAR ONT I HALSEN :( Inte kul någonstans. Plus att jag sitter och skriver hemtentan! BLÖÄ!



SER DET UT SOM ATT MAN VILL HA SOMMAR ELLER? ;D

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-11, kl 15:12:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

luggellerinte?

Nå vad tycks? Ja eller nej?



Jag har bara tagit håret och lagt det så.. Så nu kan man se det bättre :) Men JA eller NEJ?

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-10, kl 22:42:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godnattminvän.

Nu idag har jag skrivit cirka en hel sida på uppsatsen! "stolt" Men nu ska jag sova och lista ut vad jag ska ha på mig imon.. Har absolut ingen aning verkligen! MEN vet ni vad? Solen lös upp himlen idag :O så underbart så det finns inte! Fick typ vår/sommarkänsla, det har man inte fått på länge. Sen annars idag skickade jag ett förlåt sms till en viss person, och sen fortsatte vi att smsa lite till efter det hrm.. Secrets hihi.. Men nu ropar sängen så dags att dra mig!

                       

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-10, kl 18:57:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

dagensämne.

VA IN I HELVETE ÄR DET FÖR FEL ATT VARA FJORTIS OM MAN VILL VARA DET? Fan asså nu blir jag riktigt förbannad! I dagens samhälle måste man antingen tydligen vara för eller emot fjortisar. Men varför? Seriöst. De är alla lika dana. Men endå, man behöver inte kommentera dumma skit saker på deras bloggar och trycka ner folk. Då kallas du som gör det själv för en patetisk liten fjortis som bara är avensjuk! Så sluta kritisera och trycka ner andra med dumma saker bara för att du blir det själv. Var en bättre människa än dem för fasiken. VÄX UPP. Skaffa dig ett liv. Hoppas att ni förstår vad jag menar.

Pussar och kamar! ♥

SKRIVET: 2009-03-10, kl 15:53:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

badhairday!

OM JAG HADE



Spanskan som dödar mina dagar var skiiiit tråkig och lång idag. Hon drog fan över på tiden! Blä! Dagens låt är Mad med Ne-yo jag tycker den är så bra! Så lugn och fin haha :) "I know some time it is going to rain" tra.trla.. I alla fall idag står det på schemat att typ skriva klart arbetet i naturkunskapen/geografin sen efter det ärtyp dagen slut haha! I alla fall, en sak till, idag käkade vi på Rosa pantern och det var verklien gott i smak och så. Men pastan var lite hård och salladen var ingen höjdare heller. Men annars vart det G.O.T.T! Hej då!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-09, kl 15:59:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Plugghelveteplugg.

Fan jag hatar skolan just nu. Verkligen pisstråkigt. Måste börja på ett arbete idag om "klimat" i Geo och NK! Blöä! Aja, om man börjar i god tid så kanske man kan ta de rätt lungt i slutet av veckan, och en annan sak är att vi ska ha redovisning i spanskan huhu! Dt kommer ju gå bra. Inte någon stans. Men idag annarshar det varit en bra dag, kanske lite seg men endå hyffsad :) Btw love that pic:



Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-08, kl 17:44:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

bildensägerallt.

hmm..



Bilden säger allt i stort sätt vad som skedde igår. Jag sa massa saker, minnes luckor och skämt ut mig som fan. Vilken jävla dag det var igår. Först väntade på snubben i två timmar. Sen hem och hämta pengar sen ner igen till lisa och sen nada minnen kvar typ förutom vissa saker.. Some times I am all on my one.. Men prata det kunde jag min sann.

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-08, kl 09:59:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

förlåtmig.

Mår illa, ont i huvudet, skäms, vill här ifrån. Usch igår. MINNS TYP INGET! Det är verkligen inte ok. Spyr vilken sekund som hellst. Måste dra mig. Stackars er som var med mig igår. Ber om ursäkt.

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-07, kl 13:02:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Candybreakfast.

Hahaa..Ja det är sant! Jag åt godis till frukost och macka till efter-rätt :) Riktigt äcklig om jag får lov att säga.. Men men, det funkade! Idag ska jag amamda och lisa köpa booze om det stavas så. Så vid fem tiden drar jag hemifrån och det blir nog inga mer inlägg efter den tiden idag. Åh, vet ni vad? Det är fotbollsnatta ikväll, ska jag gå dit eller skita i det? för jag vet ju vem som kommer vara där? (förmodligen).. "Ångest ångest"

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-07, kl 00:21:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sovamedmusik!

Yes, nu är jag typ död. Orkar verkligen inte leta efter bikinis nu så här sent. Fast jag hittade lite på ASOS och NELLY men jag får nog vänta lite med bikini modet tills jag kan använda den kanske. Imon ska jag på fest och ha kul och nu ska jag sova! ZzZz... Vi bjuder på ett kort idag med tycker jag :P God natt bloggen!

       

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-06, kl 23:41:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

movienight!

Jaop idag skulle det egentligen bara vara jag och claudia, ha en deg kväll you know! Men så mötte man halva landvetter nere i centrum så då var det fest, men vi gick inte dit för vi ville inte haha! Men sen kom sadde och axel hit och vi tittade på transformers och hade det myys.. Snackade om massa skit saker haha! Men vi hörs senare ikväll bloggen föar jag ska vra uppe ett tag till så chill chill :)

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-06, kl 17:57:17 | PUBLICERAT I: Outfits

Sorry patty anne..

Yes idag är det fredag och jag väntar på att min pappa ska komma hem så jag kan få pengar till godis :) GOTT! Skolan idag har varit jobbig och trög, inga kommentarer på det haha. Sen imorse höll jag på at mis busse till skolan även fast jag började halv två! Så bra är jag på att passa tiden hehe x) De här byxorna klippte jag sönder imorse! Sorry patty anne men jag ville ha dig i bitar :)




Snygga va? :D

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-06, kl 10:39:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skolansuger.

Hej jag orkar inte gå till skolan idag haha, men jag måste. Jag har nyss upptäckt en knöl i mitt ena bröst igen, men det är en infeckton ellr hur det stavas haha. Det ä preeeecis som förra, kommer var och skit. Men jag ska inte hand om det förän nästa vecka hade jag tänkt. En annan sak är att jag och pappa är ensamma denna helgen! tjoho! Kan jag ha en avslappnad och bra helg då helt enkelt :)

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-05, kl 22:52:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Doilooklike!?

Do I Look Like I Sell Drougs? (Adam tensta) Ja nu är klockan tio i elva och jag ska kolla lite på engelskan och göra klart det nu. Varför jag gör det nu är för att jag har inte orkat innan idag eftersom jag har varit i skolan från 9.00 till 18.00 idag :S Men som sagt, nu ska jag dra mig så shine my stars!

        

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-05, kl 19:43:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

fredagsnart!

Gött att det är fredag snart! Företagekonomin är äntligen inne och engelskan tar jag senare eller imon :) Härligt härligt! Sen har jag fått min sportbh och mp3 idag också, LOVELY (rosa rosa är allt)! Just nu händer ddet dock inte så mycket.. Ska nog bara slappa och a det lungt, hej då!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-04, kl 21:23:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

skrevtillkissie!

Jag var nyss och tog en paus från mitt skrivande om företagsekonomi "starta eget". Men förut var jag inne på Kissies blogg och såg att hon hade lagt in "halv nakna" bilder på tvbå tjejer från facebook. Jag tyckte det var fel av henne, tycker ni det med? I alla fall så här skrev jag:


"kissie din blogg är bra! Men sånt här att du sätter upp bilder på andra tjejer "nakna" på din blogg tycker jag är lite att leka med elden, och varför du ens bryr dig om de lägger upp sånna bilder på facebook? Låt de vara och skit i dem om de vill ha uppmärksamhet. Men du har egentligen ingen rätt till att lägga upp dessa bilder. Jag mena, tänk om någon lägger uten skiiit ful bild på dig men tar bort ditt ansikte och skriver "fyyfan va ful hon är"! även om ingen annan vet vem det är så vet du att det är dig de menar..
Bara sa vad jag tyckte inget annat.
// Anonym"

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-04, kl 18:50:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

rikauteliggare!

Hejhej! :D Idag har varit en riktigt rolig dag haha! Vi skrattade sönder den sista lektionen (matten) för min kompis dåliga skämt. Men nu resten av dagen som är kvar ska jag ägna mig åt att skriva rent företagsekonomin, fast jag kommer inte skriva hela utan det mesta baraså får nåon annan i min grupp ta det sen :) see ya later! BTW mi favvo blogg är RIKAUTELIGGARE helt klart! Den äger allas!

           

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-03, kl 20:59:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

tvåsidor!

Yes yes! Två sidor i engelskan! Nu ska jag bara komma in och hitta på nått kul på den tredje! Men jag kommer nog inte skriv mer än två sidor och en fjärdedel haha.. Jag orkar serri inte! Vet ni vad? Jag har gått upp i vikt ige haha xD men huvudsaken är ju att man mår bra och inte väger över 100 kg typ för min del :) 
Ne inga mer inlägg idag det pallar jag inte utan nu får det väntas tills imon! Godnatt!



BTW SKA JAG KLIPPA LUGG? :D Skulle jag passa i det?

Pussar och kramar! ♥ 

SKRIVET: 2009-03-03, kl 19:24:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

aquafeber!

HAHA! lyssnar igenom gammla låtar och har fastnat för dessa tre:




Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-03, kl 19:11:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

newlook!

Tja! Jag har gjort om bloggen (igen) men vad tycks? Jag blev rätt nöjd faktiskt :) Det som står på schemat idag är att göra lite företagsekonomi och engelska, men jag vet inte om jag orkar haha. Men NEJ jag måste! Jag har ju själv sagt till mig själv att jag ska vara "pluggis" nu. Så då får jag vell vara det. Btw här är den nya designen:



Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-03, kl 00:19:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Update!

Jag måste börja ta skolan mer på allvar! Det här funkar inte! Usch va sur jag blir. jag har seriöst suttit nu och skrivit engelska i tre timmar eller nått, ändå har jag bara kommit till sida num 2! Men det är jobbigt när man inte kan alla orden.. (måste skylla på nått).. Men annars förutom att jag vill döda min gegrafi lärare och att mitt hjärta är krossat så  är allt bra tack jepp. Men nu ska jag lyssna vidare på musiken i mina öron och sen sova!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-03-01, kl 12:35:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

NANA!

Igår var det en mysig kväll som började med att vara med sofia och claudia :) sen efter det åkte jag och cla hem till amanda och rökte sönder oss med vattenpipan och tittade på en gay serie haha! Jag tyckte den var så jävla bra! Det var typ som L word fast med killar haha. Men det var kul i alla fall xD Nu idag vet jag inte vad jag ska göra. Jag tror att jag ska börja göra engelskan men jag vet inte om jag orkar! Men vi får se :)

Pussar och kramar! ♥