SKRIVET: 2009-02-27, kl 17:53:15 | PUBLICERAT I: Musik

Gangsta paradise!

Denna låten hörde vi på GW och de är så jävla bra tycker jag! Gammal men bra!



Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-02-27, kl 17:45:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Trött!

Gehej! :) Jag har varit hos min mamma nu i två dagar och det är därför jag inte har skrivit. Men nu är jag hemma igen! Me som sagt det har inte hänt så mycket.. Idag var jag i stan med Sofia! Vi shoppade lite och käka glass! :D Idag resten av kvällen ska jag nog till inneband nattan. Men vi får se om det blir av hehe. Alla där.


Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-02-24, kl 16:43:55 | PUBLICERAT I: Outfits

Outfit!

Hej hopp i galopp! Här kommer dagen outfit! :D Hppas att ni får en fortsatt bra dag! (Vet inte mer vad jag ska skriva) JO! En sak till, att idag på bussen stannade Claudia kvar på bussen bara för att jag skulle slippa möta alla männskor själv. Men så kom aldrig bussen, och då körde våran Men PRECIS i utfarten kom den, och den haha! Så den stannade mitt i korsningen och langade människor! Men hon träffade bara en haha!




Älskar denna kjolen från Gina! Synd att de inte fanns kvar för då hade jag köpt i fler färger..

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-02-24, kl 15:55:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vilken?

Hej hej! Jag har jätte svårt! Jag har ingen aning om vilken design jag vill ha :(  Så mina vänner! Var med och bestäm :) Snälla! Annars idag har dagen varit okej, jag hade ju prov i morse :O Men det gick faktiskt hyffsat, bättre än jag trott. Här nedanför ser ni de olika det står mellan..




Nå? Blir glad om ni svarar! ag lägger in dagens outfit senare!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-02-23, kl 19:57:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skit!

Seriöst. Provet kommer gå åt pipan. Jag kommer att få plugga hela natte om jag ska få "hyffsat" på det. Men det vill jag absolut inte heller göra! Företagsekonomi suger fett mycket. I alla fall, dagen har varit lång md plugg och blogga, och nu strax ska jag gå ner och käka. Så vi hörs imon om jag ine dött på skolbänken!

Okej kanten blev väldigt stor och jag vet inte hur man förminskar det hehe.. Men det får gå :) God nattis!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-02-23, kl 15:34:08 | PUBLICERAT I: Outfits

Outfit!

Hej! Jag tänkte bara lägga upp dagens outfit och påminna er om att på onsdag, får jag pengar på kontot! Då ska jag shoppa sönder mina ben och armar inklusive pengar haha! Längtar.




Ser kanske inte så bra men det är svarta shorts, strumbyxor, jeans väst som är mörkblå och en svart tröja under. Sen hade jag massa smycken på handen med. Det gillar vi :)

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-02-23, kl 14:37:25 | PUBLICERAT I: Musik

Diva!

Nanana diva! Älskar denna låten, men jag har verkligen lyssnat sönder den nu. Det är synd för me love. Lyssna och njut!



Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-02-23, kl 14:32:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Design!

Ja jag vet.. jag har ändrat designen igen :) men jag ville det för att det kändes bara bättre på något sätt haha. Men så nu är det rosa som gäller och inget annat! Annars har min dag varit bra och rullat på som vilken annan dag som hellst, förutom en sak. VI SKA HA PROV IMON OCH JAG KAN NADA! :( Funderar på att stanna hemma imon bara för det. I alla fall här är designen. (Btw de bilder jag haft innan är förstora och syns inte helt på denna designen).



Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-02-22, kl 22:37:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Prov!

Fyyy jag ha prov i övermån (tisdag)! Jag kan typ seriös iget av det som står i boken. Men det får gå som det går, de kommer ju lev chanser att bevisa att man kan och är villig och billig (skojja bara)! Ne jag hoppas verkligen att min träningsvärk går över tills imon! ar haft så jävlans ont så ni anar inte! har inte kunnat gå i trappan eller nått. Helt galet ont.



En bild från kvällen när vi shottade :)

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-02-22, kl 10:31:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Överlevde!

Hejhej! Nu sitter jag hemma hos Pernilla och vu har käkat och vaknat till liv efter igår. Det som hände igår stannar här haha! Men det var kul och vi ska snart ha fest igen :) Om ett litet tag ska jag ta spårvagnen hemmåt vilket jag inte orkar haha! Men måste. Vi hörs senare.

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-02-21, kl 15:35:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fest!

Yes yes! Jag har städat upp mitt rum, jag har bytt sängkläder, plus att jag har läst igenom företagsekonomin! Så jävla härligt! Nu ska jag bara käka och duscha och fixa mig sen är jag klar för att dra! Jag ska käka korv med mos :D så jävla gott! Det var längesen jag käkade det. Men det var inte det jag skulle säga utan ett tipps ha grillkrydda på moset, för det blir dubbelt så gott! Jag kommer att lägga in bild på outfit senare idag :)

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-02-21, kl 12:10:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dröm!

Jag drömde att jag var en känd bloggerska idag nu på morgonen, haha. Då träffade jag kenza och fick autograf och shit x) fattar inte varför jag drömde det, sinnes sjukt haha! I alla fall idag ska jag på fest i majerna (stavas det så?) hos Pernilla! Det ska bli kul :) Sen nu under dagen ska jag plugga företagsekonomi och det stinker skit! Hatar det verkligen. Plus att det är ju inte lite heller man ska få in huvudet. Åhh så trött blir jag!



Hittar du min näsa? :D

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-02-21, kl 00:13:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Trött som ett svin!

Jag är trött som ett svin och jag känner mig skabb haha! I alla fall gick lisa nyss hem och jag sitter och slappar lite för mig själv. Men men, jag ska snart gå och sova för jag pluggade inget idag på företagsekonomin! Så imon måste jag plugga hela dagen tills jag ska på fest hos Pernilla i mojorna :) En annan sak! JAG VILL HA PENGAR! Men de kommer inte förän på onsdag! huhu.

Köp lista:
- mp3 (pappa köper)
- tights (jeans)
- vita solisar
- skor?

Ah, för tillfället är det detta om gäller på min inköpslista!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-02-20, kl 16:57:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Swim!

I sommar då jävlar ska man dra åt sig blickarna! Jag ska ha den snyggaste bikinin ni någonsin sett! Jag är nu inne på VS och jag är så.. kär.. TITTA! Så snygga så det finns inga bättre! Måste verkligen "banta" ner mig tills dess haha!




Plus att man önskade ju att man kunde byta kroppar också :@ hatar att alla ser så bra ut hela tiden haha!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-02-20, kl 13:17:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Trött och ont!

DET var det värsta jag varit med om! Bodypump, aldrig mer! Kan fan inte röra mig! ÅHH! Är så jävla trött, pallar inget just nu. Men men, nu får man ta nya tag och jag ska ner och käka nu och ta det lungt (och hoppas på att mina armar kommer tillbaka!). Sen ikväll ska jag nog vara md lisa och amanda kanske :) Vi hörs bloggen!



Jag och Lisa! ♥

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-02-19, kl 22:54:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Idrottsdag!

BLÄÄÄH! Jag orkar inte idrottsdag! Pappa sa att jag kunde stanna hemma om jag ville, men det känns som om jag inte gått på någon gympa lektion på hundra år! Jag kan ju inte gett henne ett positivt intryck :( Så jag få nog offra en jävla träningsvärk. Gud vad jag hatar det. Ska upp klockan 07.00 imon, seriöst, jag kommer att dö. Men bjuda på bilder kan man göra endå.

KAXIGT!



Hola hola! haha :) vi hörs imon!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-02-19, kl 22:01:14 | PUBLICERAT I: Musik

Unstoppable!

Detta är den låten jag har pratat om med mina vänner! Jag gillar den starkt!



Det är med Kat deluna och lillen.

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-02-19, kl 09:32:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bra bloggar!

Godmorgon! (Är super trött ock känner att jag värkligen inte orkar ett piss idag). Jag har massa bra bloggar jag läser och jag tänkte ge tipps till villka ni ska läsa! (Bara om ni vill då ofc haha).

- Kenzas.se / Alla vet vem hon är förhoppings vis, men är sjukt vacker och skriver bra på sina inlägg (bogg priset num 1).
- Rikauteliggare.devote.se / Hon liknar Adriana Lima! Lägger även in massa fina bilder.
- Kisses.se / Blond tjej med rolig humor!
- Lisaplace.devote.se / SNYGGA KLÄDER! Fina kort har hon med!
- Stinalee.se / Söta hundar och bra inlägg!
- tyra.se / läser den inte alltid men den är bra :)

Sen finns det massa mer bloggar, men de håller jag för mig själv just nu! Ne nu ska jag läsa igenom geografin en gång till sen ska jag fixa i ordning mig till skolan.

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-02-19, kl 00:03:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fixar och donar!

Jag tycker vi kör på det rosa stuket på denna bloggen! Blev det bra? :) Jag blev nöjd i alla fall! Men jag vet inte om jag ska skaffa en header. Det är jobbigt att komma på någon tycker jag så den får vänta ett tag. Men nu vidare till andra saker, klockan är 00.00 och datan ska stängas av för man ska upp 08.10 imorgon :( pallar inte geografi prov imon! Hoppas att det går bra för mig på detta annars kommer jag hata mig själv jävligt länge!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-02-18, kl 18:25:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Gulligt värre!

Jag älskar mitt rum! :D Jag tycker det är väldigt mysigt nu, för att förut var det inga saker här hemma hos pappa som var "mina". Men nu jävlar! ME LIKE, bland annat för att det är så sött :) Jag gillar gossisar också, men jag har så mycket mer än det som jag har här haha! Men allt får inte plats eller matchar med resten av inredningen, så jag valde ut dessa!







Lite stökigt men jag gillar det endå :)

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-02-17, kl 22:23:10 | PUBLICERAT I: Musik

Must see!

HAHAHA! Adde i min förra klass! Videon är rätt gammal, men det är ett måste att se för den är så kul xD



Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-02-17, kl 22:11:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

GEOGRAFI HAT!

Jag hatar geografi, asså seriöst det är fan så man gråter! Har ett prov på torsdag och som sagt det kommer gå åt pipan, men det hade ni säkert redan listat ut. Men inte bara det, killar är piss och dom kan dra åt helvette! Speciellt han jag tänker på! Fan ta det äcklet, går och strular med fyra andra tjejer bara så där. Fy fan! Äckligt eller vad! Förbannad blir jag.
Men bort sätt från detta rullar livet på som vanligt! Bjuder på en bild haha.



Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-02-15, kl 16:21:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hej-hopp-san-sa!




Lev livet medans du kan, för rätt var det är, slår allt slint och allt går åt pipan vare sig du vill eller inte! Min alla hjärtans dag blev till bringad hemma, bla pågrund över att jag inte vågade träffa den killen jag skulle träffa.. Men men, livet går vidare.
PLUS att det blir GOSSIP idag!! HAPPY!!

Pussar och kramar!♥

SKRIVET: 2009-02-13, kl 12:55:30 | PUBLICERAT I:

Sötnosar!

Jag var också tvungen att lägga in bilder på mina älsklingar! Så snygga och billiga så det finns inte helt enkelt! Båda är köpta på H&M och kostar cirka 300 kr styck. VÄRT PENGARNA! Plus att det är super sköna! (10 cm och kil klack på båda paren).



Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-02-13, kl 12:48:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vårdcentralen!

Jag sov över hos claudia igår för att jag orkade inte gå hem haha typiskt mig, alltid lika lat av mig. MEN idag ska jag till vårdcentralen :S jag hatar det seriöst! Men vad gör man inte för sin hälsa? Nu sitter jag och funderar på om jag ska käka eller inte jag känner ingen ork för att göra maten eller typ käka den haha.. Men i alla fall, nuska jag dra mig!



Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-02-10, kl 14:34:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Party like a rockstar!

Yes jag mår typ piss! Mår dåligt känner mig depp och har ont i huvudet som fan! Men inget får stoppa mig til att åka till festen, då menar jag inget! Snart kommer vell Claudia och då ska vifixa i ordning oss och käka mm. HAHA och idag får jag nog lägga upp en bild på bdb (om jag orkar) för jag har inte lagt in på skit länge! Folk undrar vell om man har dött eller nått  x)

SKRIVET: 2009-02-09, kl 23:53:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Twilight fever!

Just nu har jag sjukt ont i huvudet och hostar som fan.. JAG FÅR INTE BLI ER SJUK för jag ska på fest imon så det är total förbjudet! I alla fall tittade jag och min syster på idag några gulliga TW klipp, och guuud va jag längtar till den fjärde boken kommer ut på svenska! Då ska jag läsa som fan!






Så jävla söta är dom! Ne nu ska jag sova för att jag ska sova!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-02-08, kl 19:30:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

XOXO LOVE!

Jag och Lisa tittar nu på Gossip girl och som alltid äger det! Chuck är ju bara orgasm när man ser han! Sen efter det blir det lite av barnhemmet och sen efter det blir det Beck med Björn Gustafsson sötnozen. Men nu har det börjat så lägger in några snabba bilder..



              

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-02-08, kl 15:50:50 | PUBLICERAT I:

H&M=billigt!

Jag har alltid problem när det gäller att köpa väskor! Plus att de är ju inte billiga heller, och jag är inte den typen som vill lägga 500-1000 kr för att få en bra väska. Jag var inne i H&M här om dagen och jag hittade massa väskor som bara sa ta MIG! Först hittade jag en svart för 199 kr (SNYGG OCH BILLIG), men jag köper alltid svarta väskor så min kompis sa att jag skulle köpa en brun. Tur som var hittade jag en kvar av dessa, och jag köpte den!




Lagom stor är den också! Där emot ,vet man ju aldrig hur hållbar den är, men den har hållt än så länge så jag tror att den kommer hålla ett bra tag fram över också.

179 kr

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-02-05, kl 20:44:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hej bloggen!

Ja jag har nu skaffat ny, och jag tror att jag kommer stanna på denna adressen för ett tag! I alla fall, det har hänt sjukt mycket! Hela Landvetter är cp, alla håller på med alla i denna "staden" helt sinnes sjukt. Men igår var det hemma hos Amanda och det kom inte lite folk dit utan typ 13 pers eller nått i den lilla stugan haha! Men det var kul i alla fall. Nu idag har jag planer om att vara med Lisa ävenfast jag är sjukt trött x) men vi ska chilla och titta på film så det kommer bli chill!

Pussar och Kramar! ♥