SKRIVET: 2009-05-30, kl 13:19:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snart sommar..

Hej, jag har inte varit inne på datan så mycket på senaste för att jag har mått dåligt, eller ah jag har varit sjuk (HELA VECKAN). Så nu är jag smått tillbaka igen, men jag kommer inte uppdatera så mycket de tre närmsta dagarna för att jag har tre saker i skolan jag måste göra innan det blir sommar lov för mig.. Men jag hoppas att ni haft det bra? Och så lovar jag att jag ska göra en ny design till mig och börja blogga mer plus att jag ska försöka fixa min webbcam eller köpa en ny.. Så då blir det mycket lättare att uppdatera..

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-05-24, kl 12:34:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fullt upp.

Asåå guud vilken helg! Festat/chillfestat onsdag, torsdag, fredag och lördag.. Och nu är min hals helt cp verkligen.. Assss oooont har jag! Aja, det går vell över får jag hoppas. Eh ja, idag ska man inte göra ett skit och tack och lov för det Ska nog sitta vid msn hela jävla dagen tror jag haha. Så den som vill mig något får logga in där och snacka med mig :) Jag ska snart lägga in några bilder från mtt slummer party :D Det var den roligaste dagen på länge seriöst haha :P Vi åt jävligt mycket i alla fall haha! Men nu ska jag dra mig.

Pussar och krama! ♥

SKRIVET: 2009-05-21, kl 13:59:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Trött!

Asså mina ögon vill bara stänga sig.. Jag och mina babes var uppe rätt sent igår och gick och la oss vid tre på natten. Då var mina ögon så döda, de sved och gjorde ont och bara vill stänga sig. Nu är de typ svullna och vill bara sova. Jag funderar på att fixa min säng och ställa in all disk i skåpen nu och sen sova en timme innan man ska in i duschen och fixa sig igen. Men jag får se. Jag har kommit på saker jag måste köpa! Men som jag säkert aldrig kommer köpa för jag har aldrig pengar hehe.

- webbcam
- nitbälte
- avslutningsklänning
- väska

Men men, om inte annat får man fixa det på något vis.. Men nu ska jag dra mig igen, det kommer säkert att komma bilder antingen senare idag eller imon på kvällen igår. Fan, måste måla om mina naglar haha. Helt fail. Men ha det så kul resten av dagen så kanske jag hör av mig innan jag drar sen med ett inlägg!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-05-20, kl 13:37:59 | PUBLICERAT I: Outfits

Outfit..

Trött, men pepp! Mina tjejer kommer till mig idag och vi ska ha det myyysigt här med film och grejer! Nu sitter jag här och ska snart börja fixa lite här hemma, bland annat ska jag städa lite och fixa madrasserna. Sen ska jag möta Sofia i Landvetter centrum så ska vi handla lite mat med mera. Sen efter det ska vi hem hit och fixa hennes blogg :) Här kommer dagens outfit.. Inget speciellt precis.




Förlåt för mitt hår, det ser hel konstigt ut haha!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-05-19, kl 20:42:36 | PUBLICERAT I: Party party

Jag är nu 17..

.. som är en hopplös ålder! Verkligen händer nada pada! ÅHH! Ångest över detta! Avensjuk på er med falsk legg. Har funderat många gånger på att skaffa ett, men nu är det typ ingen mening för att det är inte långt kvar nu till 18, men jag får se hur jag gör. Man vet aldrig vad man hittar på. Tummen upp till falsk legg! Här är några bilder från min fest.. Som blev som den blev..




Hittade bara två men var glada över det! :)

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-05-19, kl 17:49:38 | PUBLICERAT I: Shopping

Shoppat/fått mycket på senaste? JA!

Asså guuuud! Alla nationella proven är nu klara och jag har massa tid över nu till att göra saker jag känner för, som att blogga just nu. Jag kände att det var dags igen efter att jag ljugit om att börja blogga mer igen haha.. Sorry för det :( Just nu sitter jag här ensam hemma och har nyss pratat med min mormor om att jag ska passa hunden från lördag till söndag! Måste gå upp klockan 8.00 på lördag morgon mm gott! NEJ verkligen inte. Men i alla fall här är "lite" saker jag har köpt på de senaste!







Om ni undrar vart jag köpt/fått något så fråga bara så får jag se om jag kommer ihåg eller inte haha.. Puss puss på det!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-05-14, kl 23:13:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Måste verkligen uppdatera mer!

Asså alla klagar på mig haha! Jag vet, jag erkänner att jag uppdaterar min blogg väääldigt dåligt. Men jag ska försöka nu lite mer när det håller på att bli sommar och skit, för då har man ju ingenting att göra :) NICE! Men nu jag jag härma en viss person här genom att säga (haha GISSA vem det är!) "Ni vill bara ha mer av mig sötnosar, you are making me famous! So keep reading! Puss puss!" Det vet vi ju alla INTE vem det är xP Kul kul. I alla fall. Imorgon kan jag lägga in ett inlägg innan kvällen eller dagen är slut. Sen efter det ska det bli mer uppdatering och det kan jag lova!

Pussar och kramar! ♥

SKRIVET: 2009-05-09, kl 13:12:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ett lovat inlägg..

Hej bloggen! får börja med att det var ett tag sen jag skrev något eller över huvudtaget uppdaterade. Men jag har lovat mina komisar detta inlägg så nu kommer det:
Igår så träffade jag en viss person. Det började med att jag hade glömt mobilen hemma så man fick skynda sig hem och hämta den när klockan var kvart över åtta.. Jag skulle träffa han halv nio.. Så det fick bli snabba ryck med att hämta den och springa ner till centrum.. Sen när man kommer ner så spelar ALLA fotboll på Landehov (stavas så?) och claudia och caroline står där. Så jag ringer dem och går och hällsar på dem och säger att jag är så jävla nervös så att jag dör typ haha. Sen efter det gick jag till bussen då jag träffade sandra och hällsade snabbt på henne sen drog vidare.. Äntligen kom man fram till bussarna och där står han med kallberg, pq mm.. (Fan! Pinsamt haha) Men han lämnade dem och gick till mig. Sen ser jag att caroline och claudia spejar på oss haha! så jag ställde mig och pekade på dem och då sprang de iväg. Tur det. Sen gick vi till sjön och vi prata hela tiden om allt möjligt, då menar jag allt! Sen drog vi vidare till komenala och så gick vi upp på hopptornet ett tag och snackade om att jag var höjd rädd där haha! Jag vågade nämligen inte gå hela vägen ut på plankan.. Men vi gick vidare sen och upp påväg hem till mig för att han frös haha! Sen kom vi hem till mig och vi satt o pratade lite och tog det lungt helt enkelt. Sen drog han vid kvart i tolv. Jag somnade sen för jag var så trött att jag kunde knappast hålla ögonen öppna..

Pussar och kramar! ♥